Ouppackad

Efter en dryg vecka på Danhostel (minus helgen som spenderades hos mormor & morfar i söta Ystad) är jag så äntligen inflyttad - närmare bestämt i tisdags skedde det. Rummet ser ut som hej-kom-och-hjälp.. men vad gör det då jag har I-N-T-E-R-N-E-T (inkopplat för en kvart sedan)! Bloggen, era bloggar, Facebook etc, vad jag har saknat er! Tack för alla söta kommentarer där ni undrat var jag hållit hus med!

Nu blir det definitivt lite mer frekvent bloggande än vad det varit de senaste månaderna. Har t o m införskaffat en rekorderlig digitalkamera från SONY så nu ska jag bara lära mig hur den fungerar (min första någonsin) så blir det lite bildblogg att tala om i fortsättningen med.

I'll be back.. mer förr än senare den här gången!


Kommentarer
Postat av: lill-elin

Härligt! har saknat dig, du har en av de ytterst få bloggar jag fortfarande läser. Orkar/hinner inte längre följa så många pga hektiska studier.
du känns lite som en kompis man saknat:)
välkommen tillbaka!

2007-09-07 @ 14:25:33
Postat av: Sarah

Kul du är tillbaka!
Sarah

2007-09-07 @ 17:02:07
Postat av: Ellinor

Lill-Elin: Tack, söta du! Förstår att det är mycket nu då skolan dragit igång! Går det bra? Antar att du inte haft tid att skaffa dig någon egen blogg än heller..? Har ni flyttat från Väsby nu förresten - jo, det har ni väl..
Sarah: Tack!!!

Postat av: Lill-elin

Det var inget kära du, tack för att du skriver!
Yes flyttade från Väsby i våras, i maj och trivs jättebra! bra trivs jag i skolan också, vi bor 5 minuter från danderyd sjukhus, så jag har bara 15 min till Universitet härifrån, skönt:)
läser första kursen i svenska just nu, grammatik och fonetik. roligare än det låter faktiskt, men mycket att plugga eftersom jag inte lyssnade så noga när det vankades satsdelar i skolan...
Nej du, inegn blogg ännu. är sugen, men då får den nog bli väldigt anonym för jag har svårt för det där med att lämna ut sig för mycket. Men du håller ju dig lagom incognito, så kanske kanske...
förresten var jag på en föreläsning med en dansktalande för inte så längesen, och inte förstod jag ens 20 % av det han sa! Hänger du med till 100% överallt? imponerande isåfall!
KRAM

2007-09-09 @ 18:52:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se