Duell: Frågor om skönhet

Slappkväll.. ska snart lägga mig och slökolla på någon film (PS! I love you, Cloverfield eller Den man älskar) men först en liten utmaning jag hittade hos En finlandssvensk tvålmissbrukares bekännelser.

1. Hur ofta sminkar du dig?
Till vardags (jobb etc); neutralt med grund (dock foundation bara ibland), ögonskuggor (highlighter + ofta beige-brunt, guld eller rosa), mascara, rouge, lip gloss. Mer och lite roligare om jag ska ut. Aldrig om jag bara är hemma en dag.

2. Förhållande till skönhetsoperationer?
Jag kan tänka mig att "fixa något" om det skulle behövas i framtiden, men just nu känner jag inget behov. Var och en gör som den vill med sin kropp, jag fördömer ingen.

3. Färgar du håret?
Ja, har gjort i många år. Jag är inte precis naturligt brunett.. Bryn och fransar gör jag ibland också, det är en liten sak som gör stor skillnad.

4. Absoluta favoritprodukten just nu?
Benefits "Dr Feelgood", jag älskar den fortfarande!

5. Bästa beautytipsen!
Din livsstil speglar sin i din hy och ditt hår. Mycket tid framför datorn, ingen frisk luft och motion, dålig mat och alkohol gör inga underverk för ditt utseende (tro mig, jag vet!).

6. Favoritbutik?
För skönhet? KaDeWe, Berlin.

7. Värsta skönhetsmissen?
Permanenten jag gjorde som 9-10åring(?). Jag såg ut som Bröderna Lejonhjärta-Jonathans okända tvillingssyster. Ingen vacker syn..

8. Har du någongång fått höra att du liknar en kändis?
Geri Halliwell (tar jag som en förolämpning). Miranda Otto då hon är Eowyn i Sagan om ringen (tar jag som en komplimang).

9. Värsta ha-begäret just nu?
Just nu vill jag ha allt! Men i skönhetsväg; parfym från Lolita Lempicka och Nanadebary, en avkopplande ansiktsbehandling, en hårförlängning (!)..

10. Om du bara fick ta med dig en sminkprodukt till en öde ö - vilken skulle det vara?
Solskydd, men ska det vara smink så.. Carmex läppbalsam.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se