My Gadd

Hamnade på en av de halvstora modebloggarna. Ett inlägg med bild om hur bloggerskan kapat ett par centimeter av sitt långa hår. 50 kommentarer med "Jättefint!", "Gud, så snyggt!" och varianter på det. Klubben för inbördes beundran, jajamensan!

Kommentarer
Postat av: donnasandra

Hehe så blir det lätt. Tror att jag var en av de som kommenterade det inlägget, och jag tyckte ju att det var fint, de hade fönat det lite roligare än bloggerskan annars spikraka hår. Tycker det känns mycket mer onödigt med alla inlägg där bloggaren skriver godnatt eller liknande och får 100 godnattkommentarer. :-P

Postat av: Ellinor

Donnasandra: Haha, så du visste vem jag syftade på! Visst såg det roligare ut på efter-bilden, men det var mest själva grejen med alla kommentarerna jag menade, som så ofta inträffar också på betydligt mer menlösa inlägg (i ÄNNU större modebloggar, du kan säkert tänka dig vilken/vilka jag syftar på) som det du gav exempel på. Det känns mest som om kommentarerna på välbesökta bloggar är till för att locka besökare till deras egna.. det är lite tröttsamt tycker jag.

2008-04-09 @ 21:27:18
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: johan

Haha, där ser man. Känns ju väldigt bra att såna viktiga saker flitigt diskuteras av sveriges framtid. :)

2008-04-11 @ 15:50:11
URL: http://www.kanonfilm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se