Utmaning: Mat!

Hittade en skojig utmaning hos Ajja - en som man nog egentligen borde göra då man är hungrig (åt färsk pasta med stora räkor i vitlök för ett par timmar sedan och är fortfarande mätt) men here it goes..

I en perfekt värld där onyttig mat är nyttig eller rent av inte bekommer oss vad gäller vikt, blodfett eller skademässigt, Hur skulle din matdag se ut då?

Beskriv din frukost, lunch (alla mellanmålen?) och middag lagom realistisk och skicka sen utmaningen vidare.

Bortse från att jag har en magsäck modell mindre och aldrig skulle orka en sådan här matdag i verkligheten..

Frukost
Fluffiga amerikanska pannkakor med lönnsirap. Fralla med bacon och ägg från Joe's Busy Corner i Williamsburg, Brooklyn. Färskpressad clementinjuice. Typ en kanna Earl Grey.

Mellanmål fm
Banana chocolate chip coffee cake från Starbucks. Apelsinsmoothie.

Lunch
Ceasarsallad (med vitlöksbröd till), alternativt en Club Sandwich (gärna från ett litet turistigt ställe jag inte minns vad det heter i Nyhavn). Cola till det.

Mellanmål em
Jelly Beans i olika smaker (inte popcorn). Fruktsallad med massor av fräsch frukt (hallon, björnbär, bananer, jordgubbar, smultron och vindruvor måste ingå). Doctor Pepper. Några biscotti och så mer te.

Middag
Mängder med scampi. Alternativt 80-tals fondue så som vi brukade göra den hemma.. Eller någon god köttbit, stekt potatis och en fräsch sallad. Lätt, men ändå smakrikt rött vin till det. Till efterrätt; en perfekt gjord Creme Caramel (och det är INTE lätt, oftast smakar de bränt).

Kvällsnacks
Thaisnacks med chilismak och annat naturgodis. Hemmagjord rabarberpaj med vaniljsås. Gärna en drink; Jack the Rabbit från Ljunggren i Stockholm.

Sedan försätts jag i matkoma..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se