Förmågan att kunna koppla bort

För en tid sedan kom jag mig äntligen för med att ordna så jag har tillgång till jobbmailen - eller ja, en av mina tre mailboxar - hemifrån. Och det är ju ganska korkat. Jag är 100% jobbkoncentrerad om dagarna så jag borde åtminstone hålla mig borta kvällstid. Men nej. Nu hade jag fått ett mail från en av mina säljare för någon timme sedan som kommer, om inte hålla mig vaken så åtminstone ge mig en del att fundera över. Ska försöka koncentrera mig på Mons istället innan läggdags.


Kommentarer
Postat av: Sara

Hu, hu mycket farligt har själv jobbdator hemma som lyckades förstöra min helg;(

Du la ut en fråga om pedikyr: jag kan inte rekommendera Elisabethskolan (va inte nöjd med resultat). Men däremot har jag bokat tid på Scholl, dom har en lite mer medicinsk inriktning vilket förhoppningsvis innebär mer är lackade tånaglar. Tror det låg runt 400kr.



Allt gott

Sara

2008-05-06 @ 22:09:19
Postat av: Ellinor

Sara: Nej, jag brukar ärligt talat också hålla mig från elevbehandlingar. Tack för tipset om Scholl, googlade men kunde inte hitta någon hemsida där det stod något om behandlingar. Har de pedikyr i skoaffärerna eller var är det?

Postat av: Sara

Jepps, men jag ändrade mig...igen. Har nu bokat tid på Majornas Fotvård - billigare men ska tydligen vara suveräna om man får tro ryktet.

Scholl har nr +46 31 711 31 32. Lycka till med fossingarna, jag drömmer redan om fotmassage ;)

2008-05-09 @ 09:04:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se