Frisör i Göteborg?

Alla sköna Göteborgsbrudar (vet att ni finns)! Jag behöver tips på en bra frisör i stan nu! Eller.. då jag tänker efter så ska hon/han främst vara bra på färg eftersom jag bara ska toppa håret. Tänkte passa på att fixa kalufsen till sommaren nästa torsdag då jag är där och försökte boka tid på Studio Elva, men där var fullt :( Några idéer?

Kommentarer
Postat av: Ellen

Jag rekomenderar Di Coner på Hagakyrkogata. De är skitbra! :) Mi (en annan tredjedel av El Mika) har ett annat ställe hon altid går till, men minns inte vad det heter.



mvh

Ellen

Postat av: Josefina

Hej hej, Göteborgsbrud var det här ;) Jag har gått i flera år till Salong Victor i Göteborg och alltid blivit nöjd. Ligger på grönsakstorget här i vår sköna stad.

Ha det gott!

Hälsningar Josefina

2008-05-28 @ 22:10:23
Postat av: Ellinor

Ellen: Tack för tipset - kunde inte hitta någon hemsida dock. Men är inte det gamla Corinne & Friends?



Josefina: Tack för ditt tips! Var inne och kollade (bra hemsida!), rätt dyrt - men funderar på att ringa dem imorrn och se om de har en tid :)

2008-05-29 @ 17:14:28
URL: http://nippertippan.webblogg.se/
Postat av: Elin

Jag rekommenderar Noblesse, som också ligger vid grönsakstorget. Inte jättebilligt men jag har alltid blivit nöjd med barret(som man säger i Gbg) där!

2008-05-29 @ 20:58:12
Postat av: Falk

Melissa.K skall du helt klart gå till. Dom tar 220 :- för en klippning å då ingår tvätt å styling. Helt grymt fräsch lokal.

Ligger på ejdergatan en hållplats ifrån redbergsplatsen.

Dom har telefon nummer 21 21 01

hälsa från christina Falk ( rödhåringen)

2011-09-26 @ 23:47:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se