Kärlek i en klänning

Jag vill ha den här klänningen från Jill Stuart som är något av det vackraste jag sett! Nästan motsvarande DKK 4000:- och så frakt och tull på det blir många pengar. Jag ska ju i och för sig på bröllop i slutet av sommaren så det kanske kunde vara en ursäkt att köpa den - eller är den för kort för att ha på ett bröllop kanske? Med en sjal om axlarna och höga sandaletter. Den är i alla fall inte vit  (som man ju inte bör ha) utan svagt aprikosfärgad - en av mina mest smickrande färger. Tyvärr finns den bara kvar i storlek 6 på Shopbop (jag har 0 eller 2) så det kanske inte är så mycket att tänka över i alla fall.. :(

Nu har jag i alla fall gjort en special inquiry hos Revolve Clothing för att höra om de kan skaffa fram den åt mig!

image730

Kommentarer
Postat av: malin

Jättesöt! Men du, är inte du ganska kort? Modellen på bilden är säkert lång så klänningen kanske inte blir riktigt lika kort på dig? Hoppas du får tag i den.

Postat av: Ellinor

Malin: Jo, jag är inte längre än 1,57 så den blir säkert något längre på mig. Hyser inte stort hopp om att jag får tag på den dock.. :( Slutsåld på både Shopbop och Revolve Clothing och några andra webshopar har jag inte hittat.

2008-05-04 @ 10:14:50
URL: http://nippertippan.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se