Och dig slösade jag 3 ½ år av mitt liv på

Sms för en stund sedan:

"Hej. Jag ringer dig ikväll. Är mycket upptagen just nu. Men kan inte komme denne helg. Men jag ringer senare."

Jag hatar dig. Hatar hatar hatar hatar hatar.

Kommentarer
Postat av: Maria

Han smsade samma dag och sade att han inte kunde komma trots att ni bestämt det? Nu får jag nästan lust att börja blogga igen och skriva ett manshatarinlägg! Skämt åsido, jag förstår att du blir arg och ledsen, ta hand om dig!

Postat av: Nina

Jag tycker att du ska sluta ha kontakt med honom överhuvudtaget. Det gör det svårare att släppa taget och dessutom tillåter du honom att fortsätta ha ett 'quasi-förhållande' med dig, enbart på hans villkor utan att han behöva ha dåligt samvete. Slösa inte ännu mer av din dyrbara tid på honom och då kommer du att kunna 'läka' och när du är redo vara mottaglig för någon annan.

2008-11-01 @ 15:41:25
Postat av: Ellinor

Maria: Ja, och det var ju inte precis första gången.. :( Tack, snäckan - och jag saknar ditt bloggande!Nina: Det är nog dithän det barkar. Han behandlar mig ju som sk*t, och jag inser det mer och mer.. något jag inte gjorde under vårt förhållande. Men det hindrar ju inte att det fortfarande gör ont :(2008-11-01 @ 16:07:22
URL: http://nippertippan.webblogg.se/
Postat av: anna n

Åh, vad ruttet! Jag hade en sådan där kille i mitt liv alldeles för länge. Det bästa jag gjort är när jag efter en liknande grej, deletade alla sms utan att läsa och vägrade svara när han ringde. Det var skitjobbigt i början, men det var det enda sättet för mig att bryta.

Heja dig, och jag håller med Nina. Bryt helt. Han förtjänar inte din tid om han beter sig så lågt mot dig.

KRAM

2008-11-01 @ 17:24:48
Postat av: stina

Han är inte bara lik mitt ex till utseendet (ja, du har ju visat bild för länge sedan), han är tydligen lik honom till sättet med? Bye bye Dansken, men kanske inte än på några månader, men det kommer den dagen du träffat någon annan som betyder mer. Lycka till!!!!

2008-11-01 @ 18:58:56
URL: http://www.dagarmedstina.blogsome.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se