Beyond misery

Just nu försöker jag fokusera på annat än mitt havererade förhållande. Har sett att jag fått många kommentarer på de senaste inläggen, men har inte riktigt haft orken att ta dem till mig ännu. Det kommer.

För att skriva om något annat så har jag sedan sist..

- Fyllt år.. 29 närmare bestämt. Hade trots allmän deppighet en fin födelsedag med sång, presenter, tårta.. Den första att gratulera var faktiskt Dansken som ringde mig tidigt på morgonen och sjöng. Med tanke på att han missat dagen i alla år vi varit tillsammans så var väl det lite av en bedrift.

- Varit i Stockholm på salgsmøde, åkte igår och kom hem tidigare ikväll. Karsten tyckte jag skulle ringa mig "sjuk" och stanna även imorgon, men så ansvarslös är jag inte.. bara för att få vara med på middagen/bowlingen ikväll. Men det var helt klart för kort tid med mina dejlige svenska kollegor!

- På pin kiv.. gått med på en dejtingsida. Och mailat med en man. Flera kvällar den här veckan faktiskt, till sent på natten och jag gör det även just precis nu..! Det betyder noll och nix, och vi har inte ens pratat om att ses IRL. Men han är varken ointressant eller ser oäven ut - så mycket kan jag säga.

Kommentarer
Postat av: Louise

ETt mycket effektivt sätt att komma över någon - ligga med någon annan. Det hjälper i alla fall!

2008-10-17 @ 18:39:24
Postat av: Ellinor

Louise: Eller också gör det saken ännu värre då man börjar jämföra.. Den här snubben verkar hur som helst rätt seriös och jag har inte riktigt bestämt mig för om det är bra eller om det skrämmer mig.. Så det blir nog (tyvärr?) inget engångligg.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se