Brunetter har roligare

Var som sagt äntligen och fixade håret på Mirres igår förmiddag. Natalie som klippte mig var en himla trevlig tjej, ett par år yngre än mig och hade massa egna idéer om vad hon ville göra med håret. Det gillar jag - det är så trist med frissor som enbart går efter kundens önskemål utan att ha några åsikter själv. Hur som helst verkade våra idéer stämma rätt bra överens, hon ville behålla längden bak i nacken men klippa upp överhåret och på sidorna för att skapa lite mer liv och en riktig "frisyr". Sedan bestämde vi att jag skulle bli brunett såhär till hösten - bort med det diskvattensblonda - och hon lade i en intensivtoning i cappuchino/chokladbrunt med lite-lite rött i. På det ett litet antal ljusare slingor i överhåret och snedluggen så färgen inte skulle bli för kompakt.

Är supernöjd, speciellt med att vara brunett igen (vilket i ärlighetens namn klär mig bättre) och bara hoppas att färgen inte tvättas ur för snabbt nu så det blir blaskigt. Till på köpet visade hon mig hur jag skulle gå till väga för att få fram mina lockar bättre - är tydligare lockigare än vad jag tror egentligen - och jag köpte även Screwd från Fudge som ska hjälpa till med det. Kan verkligen rekommendera Mirres - de är prisvärda med tycker jag - och det är skönt att äntligen ha hittat en frisör här jag faktiskt känner mig nöjd med. Dessutom gillade K det skarpt, vilket ju var trevligt! Ska försöka lägga in en före- och efterbild inom ett par dagar så ni får see for yourself.


Kommentarer
Postat av: sara

Åh vad najs det låter. Är jättesugen på att själv tona/färga håret lite mörkare i höst. Före/efterbilder vill vi gärna se! =)

Postat av: Eleonore

Åh, jag vill se!!!! NU :)

2005-08-18 @ 11:09:24
URL: http://ytligheter.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Sara: Kan bara säga - DO IT! Känns höstigt och fint med lite mörkare barr :)

Sara & Eleonore: Det kommer hoppas jag.. ska bara lura till mig pojkvännens dig kamera först :)

2005-08-18 @ 14:32:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se