YTTERLIGARE EN OMLOTTKLÄNNING PÅ STAN...

Det är rätt apparent att det inte är min dag idag. Nere på macken och hämtade ut paketet från HM för någon timme sedan (varför kommer alltid HM till macken - som ligger nära - medan allt annat måste jag hämta i Runbykiosken - dit det är förhållandevis lååångt...?) och är väl rätt skeptisk över vad som låg i.

Halsbandet jag beställt ser bara fejk ut, inte för att HM borgar för kvalitet då det gäller smycken men kom igen... Vantarna är spygröna - inte ljusgröna - och alldeles för stora i armslutet. Hade väntat mig att den gröna tweedkavajen skulle vara något mer insvängd, den är dessutom lite för lång i armarna så där är jag ambivalent. Den vitt omtalade omlottklänningen är okej, trodde att den skulle vara i ett glansigare material men 95% viskos är nog bättre då jag tänker efter. Urringningen är väl tilltagen, men det funkar, och även om jag känner mig lite väl trist i helsvart så är det nog en keeper. Sammantaget åker småsakerna tillbaka, medan klänningen och (förmodligen, måste tänka) kavajen stannar. Såvida det inte går att hitta en tweedkavaj i ungefär samma prisklass (398:-) någon annanstans. Kanske någon som har något tips?


Kommentarer
Postat av: Jonna

Jag har läst någonstans att någon tipsade om en tweedkavaj på Cubus. I just den prisklassen. Tror det var på expressen... Ebba v S blogg...

Postat av: Ellinor

Jonna: Just det.. har nog jag också sett helt bestämt. Även om Cubus inte hör till mina favvisar kanske man skulle ta sig en titt iaf. Tack för tipset :)

2005-08-26 @ 13:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se