KNAPPSATS-SEX

Åtrå
Om man av någon anledning skulle känna sig obekväm med att blogga bort arbetsdagen kan man alltid roa sig med att utbyta lite "hotta" sms istället vilket garanterat piggar upp vilken tråkig måndag (igår) - eller för all del tisdag (yes, idag med!) - som helst. Den enda skillnaden är personen bakom pipen och graden av dirty language... idag är språket inte fullt lika grovt och inte fullt lika svenskt heller - Klaus har överraskat mig. Igår var det... hm, någon annan tomte kan vi säga.. Problemet är att jag like 'em just as much. Fast på olika sätt. Damn, det där som kallas för känslor..

Kommentarer
Postat av: Millan

Hmm... Det där får du nog utveckla, här har jag inte hängt med i svängarna.;-) Finns det någon annan annan än Klaus kanske? Nu gjorde du mig nyfiken...:-)

2005-10-25 @ 20:58:00
Postat av: Ellinor

Millan: Läs vissa av inläggen i dejting-kategorin så hör du snart mig mumla lite om någon som råkar vara upptagen... *vissel vissel*

2005-10-25 @ 22:41:19
Postat av: Tina

men om du har hjärtat å hjärnan på två, varför kräva att K ger dig all sin uppmärksamhet och ärlighet (läs: jobbsituationen)??

2005-10-26 @ 18:47:07
Postat av: Ellinor

Tina: Hjärtat kanske men inte hjärnan.. Fast K vet om det, jag är ärlig - han vet också att det är honom jag satsar på nu och att den andre är no-no..

2005-10-26 @ 20:27:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se