TIDLÖST

Jag förstår mig inte riktigt på det här fenomenet som kallas tid. Åtminstone går det runtrunt i mitt huvud då jag funderar över det faktum att det nu är 7 1/2 månader sedan jag flyttade tillbaka till Stockholm, ändå känns det som om det var helt nyligen och samtidigt - i motsägelse - som om jag aldrig varit någon annanstans de där åren. På samma sätt kan jag inte fatta att det var två veckor sedan (fick t o m för mig att det var tre ett ögonblick) jag klippte mig och färgade håret för det känns som om det var i förrgår eller nåt och samtidigt bara längtar jag efter att göra det igen, särskilt som Elin igår kom med kommentaren "Men... har du färgat det ljusare igen?" (WTF?!). Däremot känns det som en halv evighet sedan jag & Klaus senast got together... och han kom samma dag som jag var hos frissan! Jag tror att tid bara är en konstruktion, skapad för att reta gallfeber på människor...

På tal om tid får iaf smurfan allt ta och sätta lite fart nu, för om en stund ska hon in till stan (jäkla pendel, så less på den!) och möta upp pojke från Tradera för att utbyta pengar mot varor. Det är jag som blir av med pengarna alltså...

Kommentarer
Postat av: Galadriel

tid ÄR en konstruktion. det är vi människor som skapat den för att kunna orientera oss bättre och hålla ordning på det som annars, ur vår synvinkel, skulle varit kaos.
det är bara en skapelse sprungen ur människans omättliga o ökända behov av att kunna kontrollera sin tillvaro o världen omkring sig.

//G.

Postat av: Ellinor

Galadriel: Jo, jag vet att det är så, hade bara inte tillräckligt med tid då jag skrev inlägget för att filosofera över det.. Men det är klart att det är en mänsklig konstruktion.

2005-09-06 @ 00:31:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se