TANDPLÅGOR

Saker och ting är inte så bra idag och jag är inte direkt skrivsugen (svarar på kommentarer senare). Var fånigt nog ledsen igår över det där med snåljåparna så jag ringde dansken på väg hem från stan.. som inte svarade varpå jag skickade det mycket mogna meddelandet "Det var sista gången någonsin jag ringde dig. Du har fortfarande ALDRIG ljud på mobilen. Jag orkar inte ens bli ledsen längre. Hade verkligen behövt prata". Sedan stängde jag av mobilen med föresatsen att ha den avstängd i typ två dagar minst (hämndaktion). Såklart var jag sedan tvungen att sätta på den eftersom jag skulle sätta alarmet (haha!) och då hade han ringt ett tag senare + skickat två sms och bad att jag skulle ringa honom. Så det gjorde jag - mina föresatser håller aldrig längre än en timme - och fick lite tröst (klockan var nästan 1 så jag väckte honom, men det served him right..) Fast han kommer inte nu i helgen så det suger. Dessutom blev han lite sur på mig eftersom jag inte ville gå till tandläkaren (eller vill och vill - har inte råd), har nämligen fått hemskt ont i ena käken igen (visdomständerna?) och det har satt sig på halsen och i huvudet också. Och jag har blåsor på tungan. Så jag mår inte speciellt bra fysiskt heller.. gurglar med Corsodyl så länge och hoppas på att tandproblemen ska bli bättre.

K konstaterade att jag har en "ledsen period" just nu och det kanske han har rätt i.. Ska i alla fall inte jobba ikväll trots att A ville det - vill helst bara krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv. Kanske se på film. Nu måste jag dock iväg till hyresvärden och säga upp lägenheten. Sedan handla. Och solen skiiiiner på hela världen idag.. :p


Kommentarer
Postat av: M

tycker den dära dansken kan vara lite sockerpappa till dej, när det är sånt som klämmer. (ekonomi vs tandläkarn) minsann. tänk på att du kan dela upp betalningen på tre eller mer...

2006-08-31 @ 23:17:18
Postat av: Ellinor

M: What?! Neej, aldrig i livet! Han står för tillräckligt mycket som det är (flertalet restaurangbesök m m) och då skulle vårt förhållande VERKLIGEN kännas konstigt. Inte riktigt någon golddigger. Men jag ska ta tag i tandläkaren då jag flyttar till Danmark har jag lovat honom - såvida det inte blir helt akut innan dess alltså.

Postat av: kajsa

Tycker du har en lite konstig attityd i förhållande till din "pojkvän". Är man ett par så hjälper väl den ena den andra ekonomiskt liksom med annat. Det är väl inte golddigging?

2006-09-01 @ 00:12:14
Postat av: Ellinor

Kajsa: Jag har svårt för att ta emot hjälp ekonomiskt, spelar ingen roll om det är av dansken eller någon annan (och vadå "pojkvän"?). Jag vill att ett förhållande ska vara på lika villkor och det tycker jag inte att det är om den ena parten tar det största ekonomiska ansvaret. Dessutom har jag egentligen sparpengar, det är bara det att de ska gå till Köpenhamnsflytten. Men kort sagt så tycker jag absolut inte han har någon som helst "plikt" att hjälpa mig med sådana saker och jag skulle aldrig vilja att han gjorde det heller.

2006-09-01 @ 00:17:08
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: M

fast, om man vill ta sitt förhållande till nåt mer seriöst så är det givande och tagande. på alla plan. han är höginkomsttagande, du är knappast det. vad är grejen?

2006-09-01 @ 16:16:53
Postat av: kajsa

exakt som M... har man ett seriöst förhållande ser man det väl inte som en "plikt" att hjälpa den andra...

2006-09-01 @ 18:46:09
Postat av: Ellinor

M, Kajsa: Det är möjligt att ni och andra inte tycker det är jobbigt då någon annan betalar för er i ett förhållande men JAG gör det (även om det naturligtvis egentligen är väldigt snällt). Jag känner det alltid som om jag blir skyldig något, sådan är jag helt enkelt. Det innebär ju naturligtvis inte att HAN ser det som sin "plikt". Han gör en hel massa för mig, ger mig översättningsjobb och ska ställa upp med depositionen på vår framtida lgh i Kphm (för att det är omöjligt för mig) bl a så det är definitivt givande och tagande som gäller för oss..

2006-09-02 @ 01:22:09
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Angelica

Ellinor, jag tjuvläste detta också! :)

Jag håller med ditt reseonmang! Vi kvinnor måste stå på egna ben, trots att vi har ett förhållande där den andra partnrna kan betala. Näe, självständighet och jämställdhet! Och ett givande och tagande självklart! Man är ju en individ i ett förhållande! Go girl!

2006-09-06 @ 22:08:22
URL: http://angelicas.webblogg.se
Postat av: Ellinor

Angelica: Eller hur.. visst finns det ett "vi" i ett förhållande men det finns även ett "han" och ett "jag". Jag skulle må dåligt om jag var i en relation där jag inte kände mig jämställd med den andra parten. Och det innebär bl a för mig att kunna betala för mig.

2006-09-08 @ 09:56:26
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se