"KÄNNS DET SOM OM ALLT GÅR EMOT DIG...?"

Mitt humör idag är verkligen under all kritik (orsak 1: mamma - orsak 2: PMS).. tur att jag inte ska träffa någon som behöver utsättas för det!

Fåniga saker jag blivit lite småirriterad över hittills:

- På Beijing-biljetterna jag hämtade ut för ett dagar sedan var mitt "riktiga" namn felstavat (Elenor istället för Eleonor.. ja, det är den stavningen som står i passet). Kontaktade resebyrån som skickade nya - dock var inte svarskuvertet (ska ju skicka tillbaka de gamla biljetterna) frankerat vilket det skulle vara enligt mejlet jag fick. Upprörd för 11:-.. men det är principen!

- Den orörda kesoförpackningen jag och K köpte. Jag äter inte keso och den hinner gå ut innan nästa helg då han kommer hit. Alltså måste den slängas. Ännu löjligare att störa sig på.. speciellt som jag idag redan hunnit kasta en nästan hel ananas samt en nätt och jämnt öppnad burk matjesill. Jag köper mat som hinner bli dålig innan jag äter den hela tiden..

Kanske borde jag ta till mig Amelia-horoskopet:

"Känns det som om allt går emot dig? Stjärnorna indikerar att det kan vara lite åt det hållet och därför ska du tänka lite extra på att vara positiv och se lösningarna istället för problemen - då kommer allt att kännas lättare. Samarbeten kan lätta dina bördor, säg inte nej till en utsträckt hand. Party och fest gör dig gott. Klä fram ditt allra vackraste jag och snart leker livet igen!

Kom ihåg: Du är en fantastisk människa!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se