OUMBÄRLIGA ELLINOR

5 h sömn så jag stapplade ner till redaktionen nu på förmiddagen för att lämna av "Det händer.." + skolmatsedel som jag ju lovade att fortsätta ansvara för eftersom det varken tar så mycket tid eller energi. Inte utan att man blir lite skadeglad då Kenneth började beklaga sig över hur mycket det var att göra ("Jag har aldrig haft så här mycket!") med tre tidningar på egen hand.. jag är behövd verkar det som! Får se om jag kanske kan klara att skriva någon artikel till nästa nummer.. problemet är att jag inte gärna vill träffa eller prata med någon och det kan ju vara svårt att få tag i all information enbart via mail. Vi får se.

Lyxade sedan till det genom att köpa två kondis-kanelknyten som jag redan satt i mig och nu ska jag försöka sova någon timme tror jag. Zzzzzz...


Kommentarer
Postat av: Ann-Karin

Hej Ellinor, jag har läst din blogg ett tag nu. I alla fall: som jag fattat det så var du gratis på tidningen och i så fall är det inte DITT problem om du behövs. Du har ingen skuld till dem, behöver de folk får de anställa eller sänka sina krav.
Som flera sa tidigare så tror jag att du ska lägga bort allt arbete. Att våndas inför någon intervju kommer inte att göra dig frisk igen. Jag hejar på dig. Känner igen mig i mycket av dina funderingar eftersom jag också är stressad journalist, men än så länge står jag på benen. KRAM

Postat av: Ellinor

Ann(a?)-Karin: Du har helt rätt naturligtvis och ja, jag var gratis där i 5 månader men jag kan inte hjälpa att samvetet gör sig påmint.. Fast nu får jag faktiskt åtminstone betalt (ska få i alla fall - lär väl få påminna dem 10 ggr först!) för det jag eventuellt skriver (på frilansbasis) så då känns det lite mer motiverande att göra det. Fast som jag mår just nu vill jag som sagt inte ta saker som innefattar t ex intervjuer. Men jag önskar jag klarade av det.. skulle kännas bra både att "ställa upp" samt att tjäna lite pengar :) Kram tillbaka!

2006-03-05 @ 11:26:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se