INTE BLEV DET BÄTTRE..

Trodde inte helgen som var kunde bli värre efter lördagen men där hade jag visst alldeles fel! Hade mamma + sambo samt bror + flickvän över på fika här igår eftermiddag och det var trevligt.. till en början åtminstone. Bjöd på chokladtårta med varm hallonsås och fruktsallad samt att mamma hade med sig hembakade bullar. Presenter fick jag med, hade tidigare fått $ av mamma men fick även fina vita krysantemum + en kristall vid namn grön aventurin (här kan ni läsa om vad den ska göra). Av Daniel fick jag 500:- i presentkort på Åhléns och av Elenore en bok. För att dra det i korta drag så kom vi efter ett par timmar in på en diskussion om vad som ska göras med lägenheten som brorsan bor i men mamma står som kontraktsinnehavare till. Det är komplicerat av flera orsaker men rör egentligen inte alls mig.. tyvärr kom vi in på några sidospår där mammas sambo lyckades göra sig ovän med både mig och Daniel eftersom han är otroligt egoistisk och aldrig lyssnar på andra människor. Man blir otroligt frustrerad på sådana personer och just nu är jag nog inte ensam om att känna att jag vill att det ska dröja lääänge innan jag behöver träffa honom igen. Men det är synd om mamma som både är uppkomsten till att problemet (dvs, med lägenheten) alls existerar och samtidigt hamnar i kläm mellan oss och hennes sambo. Men han är faktiskt rent dysfunktionell och påminner en hel del om pappa - som är likadan.. att hon inte ser det. Nog om det.

Hade bara sovit någon dryg timme natten mellan lördag och söndag så jag var helt slut igår. Tog en Imovane för att vara säker på att få sova och slocknade redan vid 10-tiden. Imorse ringde dansken vid 9 och jag lipade och beklagade mig för honom i säkert en halvtimme (mest relaterat till lägenhetsletandet i Köpenhamn) medan han försökte peppa mig att inte vara så negativ. Känner mig fortfarande nere trots att det har gått någon timme sedan vi lade på och är lite obeslutsam till vad jag ska hitta på idag - har tappat orken. Skulle vilja att det hände något roligt som verkligen piggade upp mig men vet inte vad det skulle vara..

Kommentarer
Postat av: Ulla

Varför firade inte du och dansken din födelsedag tillsammans?

2006-10-16 @ 10:56:39
Postat av: Ellinor

Ulla: För att han var här förra helgen istället och var upptagen denna.

Postat av: Louise

Grattis i efterskott på födelsedagen! Tråkigt att det kanske inte var så bra som det kunde ha varit. Familj är alltid familj och samtidigt som man älskar dem kan de vara rätt svåra att få grepp om.

Hoppas att du har en bra kväll.

2006-10-16 @ 21:23:03
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Kerstin

Åh, stackare. Jag vet vad som kan pigga upp - de har rea på www.asos.com. Beställ hem något till dig i present till dig själv. Sånt brukar muntra upp mig. Kram och grattis i efterskott.

2006-10-17 @ 13:06:24
URL: http://kerstinrosalia.blogspot.com/
Postat av: Nina

Hej! Såg att du skulle flytta till Köpenhamn! vad skoj. Jag bor också i Köpenhamn sedan i juni..trivs fantastiskt bra..Hör av dig om det är något du undrar=)

Mvh Nina

2006-10-18 @ 11:05:21
URL: http://ninak.blogg.se
Postat av: Ellinor

Louise: Tack i efterskott..

Kerstin: Ja, det var ingen munter dag precis :/ Tack för tipset, har dock inte hittat något på rean än och sparar alla $ som är möjligt till min förestående flytt. Men tanken på DEN piggar upp mig :) Kram.

Nina: Mailade dig för ett par månader sedan men glömde sedan bort att svara på ditt svarsmail *dåligt samvete* eftersom flytten kom lite i skymundan för andra saker. Men nu är det ju i högsta grad aktuellt eftersom jag drar om max en månad så jag lär höra av mig igen om det är okej :)

2006-10-19 @ 10:36:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se