Skönhetsgodis

Look Fantastic-order

För ett par dagar sedan ramlade det ner lite godis från
Lookfantastic (som förresten gjort om sin sajt). Har mycket kvar av mina Redken-produkter men det blev ändå nytt schampoo och balsam från Kerastases Reflection-serie som jag velat testa ett tag. Full frame från Redken (volymgivande mousse) + ytterligare en liten mirakelflaska från Nailtiques fick också hänga med. Det märks vad jag helst lägger mina pengar på va'?

Kommentarer
Postat av: Prinsesse Vil Ikke

Reflection shampo og conditioner er veldig bra, men jeg fikk dessverre problemer med hodebunnen av dem. Men de gir glans og lukter fantastisk!

Postat av: Ellinor

Prinsesse: Det lät ju inte så himla bra! Har testat dem en gång hittills och än så länge är jag nöjd men de är inte bättre än Redken. Fast den som fortsätter får väl se..

2006-10-05 @ 23:33:43
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Av alla "skönhetsprodukter" jag köper är shampo/balsam i stort sett det enda jag köper billigaste möjliga (nåja) i mataffären. Börjar misstänka att det är viss skillnad på dem, och de "riktiga". Vari ligger skillnaden? Jämföra innehållsförteckningar ger ju inte så mycket.

2006-10-06 @ 08:22:40
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Personligen skulle jag aldrig köpa hårprodukter i mataffären därför att de innehåller betydligt mycket mer tensider och alkohol som gör håret torrt (i längden) än vad salongsprodukter gör. Har man betalat så mycket för t ex hårfärg/klippning så tycker jag att man ska ta hand om barret också..

2006-10-06 @ 13:46:46
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Louise

Ellinor: Du har nog en poäng där. Stina pratade om en inpackning med protein i som (jag citerar) "Inte gör håret sådär mjukt och lent, utan som verkligen bygger upp det".

Ska nog hälsa på henne i veckan och handla på mig lite :-)

Trevlig helg!

2006-10-06 @ 23:38:21
URL: http://louraverise.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Louise: Tycker jag du ska göra. Just proteininpackningar kan ju göra håret lite strävt först men sedan brukar det bli bättre. Själv aktar jag mig dock för att göra just dem för ofta eftersom de har en tendens att "dra ur färgen" snabbare om man, som jag, har färgat hår. Passar ibland på på salong i samband med klipp/färg, brukar ju bara gå på nån hundring extra.

2006-10-07 @ 11:53:37
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se