EN SÅN HÄRLIG DAG.. LALALALA..

Pure heaven att kunna somna (visserligen på Imovane) tillsammans med en varm, doftande dansk - nej, inte ett wienerbröd men jag blir som ett rovdjur av den där Van Gils-parfymen - redan runt midnatt och gå upp av sig själv vid halv 9-snåret och faktiskt känna sig utvilad! Han har redan åkt iväg för ett möte ute på Arlanda och vi ska mötas i stan ikväll - antagligen blir det bio + en snabb middag innan det. Igår då han anlände blev det thaimat, glass och gos.. inte riktigt i den ordningsföljden. Pratat har vi också gjort.. om allt från det här och allt runt det till hans sterilisering bl a (ja, jag vill att han ska gå och konsultera en läkare och det ska han göra har han sagt). För en gångs skull bagatelliserade jag heller inte de saker jag stör mig på utan var ärlig om att jag i vissa lägen känner mig som bottenskrapet på prioriteringslistan. Allt fick komma ut.. Jag vet att han lyssnade och förstod allvaret (han blev inte så lycklig över att höra att jag faktiskt övervägt att lämna honom om det inte blir bättre) och nu är det bara att hoppas att han tar till sig det.


Kommentarer
Postat av: Elle (D:s flickvän)

Hoppas att det blir bättre med killen. Det är aldrig roligt om det känns som om man kommer i andra hand.. Hur går det med bostadssökandet?
Kram /Elle

2006-09-20 @ 11:49:59
Postat av: Ellinor

Elle: Tack! Egentligen ÄR det ju bra rent känslomässigt mellan oss men ibland undrar man verkligen hur han prioriterar mig och jobbet.. men förhoppningsvis har han fått något att tänka på nu! Vi har inte börjat kolla så mkt efter bostad (söker ju 2:a hand) men sätter igång nu snart, det finns massor (om man vill betala saftiga hyror) så jag oroar mig inte så mycket ännu :) Ha en bra dag!

Postat av: Insolens

Ehm, sterilisera sig? Why?

2006-09-21 @ 13:31:45
URL: http://insolens.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Insolens: Tja, antar att han tänkte att barnbiten var avklarad vid hans ålder och så vet jag att det var lite av bekvämlighetsskäl..

2006-09-21 @ 18:40:14
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se