FASHIONVAL

Hittade en skojig liten lista hos Engla som jag var tvungen att sno! Här är vad jag föredrar då det gäller..

Väskor >> Mellanstora, inte alltför oformliga/påsiga varianter. Och ingen plastig look, tack! Suktar efter en Mulberry Elgin så där ser ni ungefär vad jag gillar..
Mulberry Elgin
Skor >> Med åren har jag blivit lite mer bekväm av mig och kutar inte längre runt i jättehöga klackar hela tiden. Men överlag så föredrar jag stövlar - klassiska med mellanhög klack - eller pumps med rund tå och lite halvchunky klack (de här från Seychelles är supersnygga). Är det lite varmare står jag inte ut med skor som sitter åt eller är för höga så då blir det antingen sköna ballerinor eller öppna kilklackar.

Solglasögon >> Struntar jag faktiskt i. Har några billiga varianter och de duger, blir ändå nya varje år.

Byxor >> Klassiska raka välsittande kostymbyxor (i svart). Eller allra helst highwater men det blir det mest på våren/sommaren.

Badkläder >> Badar inte så ofta att jag bryr mig. Har en rödblommig variant från HM som jag använder på beachen och några andra som jag solar i på gräsmattan men det skulle vara nice att hitta en riktigt välsittande bikini.

Jeans >> Mellanblå stuprör. Gillar - som Engla - Acne eller &denim/HM.

Toppar >> Vita tajta bastoppar med rund halsringning. Föredrar toppar framför linnen och vitt framför svart. Ska det vara något annat än basvarianter så gillar jag skira saker, gärna med puffärm.

Klänningar >> Har ett par tvättade sidenklänningar med jättesnyggt fall som jag älskar. Femtiotalsinspirerade med vidd i kjolen är också snyggt. Och wraps. Letar fortfarande efter den perfekta stickade klänningen till hösten.

Smycken >> Enkla guldsmycken eller långa halsband (där är jag fortfarande fast i boho-trenden). Ska det vara armband passar jag bäst i väldigt tunna sådana då jag har en väldigt smal handled. Bär sällan ringar och då det det gäller örhängen föredrar jag enkla pärlor.

Ytterkläder >> I vinter blir det min Day Birger et Mikkelsen-kappa på nytt, den är supersnygg! Plus det här nytillskottet från HM. Är det inte urkallt gillar jag små skräddade kavajer, gärna med "mc-krage".

Bubbelvatten >> Nej, usch!

Kommentarer
Postat av: Kelly

Den där väskan var ju inte dum! :-)

Postat av: Ellinor

Kelly: Nej, den är helt underbar! Och kostar därefter..

2006-09-13 @ 13:36:54
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Tess

Ja, visst är Elgin underbar. Var inne för några veckor sedan och skulle äntligen slå till och köpa den, men då hittade jag "Annie", och den fick följa med mig hem istället.

2006-09-14 @ 07:59:10
URL: http://tess.blogsome.com
Postat av: Ellinor

Tess: "Annie".. vet jag nog inte hur den ser ut. Men jag är avis på alla som öht har möjlighet att köpa "Elgin" :) Grattis till väskköpet i alla fall!

2006-09-14 @ 13:50:15
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se