Nagelissues

Snygga naglar

Är i skriande behov av en manikyr just nu. Två på höger hand har gått av och det är ju sådär lagom snyggt då resten är rätt långa. Är ambivalent då det gäller naglarna. Då man har haft sköra och tunna naglar som skivat sig hela livet är det rätt svårt att motstå att låta de växa sig så långa som möjligt nu då det äntligen är möjligt med hjälp av
små mirakel. Det finns dock två tre problem med detta:

1. Jag har väldigt korta nagelbäddar (se här) och då är det mindre snyggt med långa naglar. Små händer har jag också.

2. Färgat nagellack ser ju bara för tacky ut på långa! Nu är jag visserligen mer för den naturella looken men någon gång ibland vill man ju "parta till det".

(3. För många år sedan klämde jag vänster långfinger i en dörr och nu växer den nageln snett så fort den får lite längd. Inte så snyggt.)

Nu har jag ju inget val för tillfället, det blir till att klippa ner alla till samma längd som de som gått av om det ska se ok ut. Vet ju dock att jag kommer sörja mina långa naglar så det tar emot! Frågan är dock.. runda toppar som på den där bilden eller fyrkantiga (som på bilden ovan). Jag tycker det förstnämnda ser naturligare ut.. Vilka i-landsproblem. Bokar nog hur som helst manikyr till morgondagen eller torsdag.

Kommentarer
Postat av: Anonym

av bilden att dömma på "korta" så tycker jag du ska testa fyrkantigt nxt time

Postat av: Ellinor

Punaniii: Ja, kanske. Fast då får jag låta bli franskt, det ser fruktansvärt ut på fyrkantiga. Ett mellanting kanske.. men de på bilden längst upp är ju faktiskt väldigt snygga fast hon har betydligt längre nagelbäddar än mig. Äh, jag är för fåfäng.

2007-02-06 @ 20:35:04
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se