GE MIG EN UPPBLÅSBAR MAN

Som jag skrivit så ska dansken till London i helgen men skulle innan dess försöka pipa ner till Köpenhamn fram och tillbaka. Hade han varit smart så hade han ju bokat flyg direkt dit härifrån men nu är det från Göteborg istället. Tyckte inte det var en alldeles vettig idé då han föreslog att han kunde bila ner hit idag sent på eftermiddagen och tillbaka igen lagom till att hinna med sitt flyg imorgon. 60 mil i bil bara för att spendera 12 timmar ihop känns som lite overkill men Jag skulle göra det för din skull som han sa. Nu ska han försöka boka om sitt flyg till Kbh-London men det är nog inget att räkna med så det lär bli hångelfest nästa helg istället. God knows I need it.

Kommentarer
Postat av: Agneta

Att han ändå erbjöd sig är nåt du kan leva på ett tag, det visar ju hur gärna han vill träffa dig. Du får intala dig att det inte är så långt till nästa helg. Men distansförhållanden suger...

Postat av: Ellinor

Agneta: Ja - och jag kände mig lite otacksam som i princip nobbade men jag vill ha längre tid med honom än 12 h liksom.. Fast visst är det jobbigt med distansförhållande även om det finns positiva sidor också.

2007-01-11 @ 10:55:44
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Karin

Ja, det är ju helt wonderful att ses när man varit ifrån varandra några veckor! Inget slår att ha en weekend tillsammans då :)

2007-01-11 @ 11:10:06
URL: http://konstverk.webblogg.se
Postat av: Emelie

Måste bara säga att din nya header är fabulous! :)

2007-01-11 @ 14:13:15
URL: http://emeliesfantastiskaliv.blogspot.com/
Postat av: Prinsesse Vil Ikke

Jeg kjenner meg igjen i det med distanseforhold. Selv jobber jeg i Sverige, men har sambo i Norge, og planen er å jobbe slik at jeg kan være fire uker i Sverige, og en uke i Norge med hjemmekontor. Men det krever selvdisiplin...

2007-01-11 @ 21:02:03
URL: http://vilikkes.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Karin: Visst är det! Jag väntar hellre en vecka då och suger riktigt mycket på karamellen då det väl är dax!

Emelie: Tack, vad snäll du är! I like it too..

Prinsesse Vil Ikke: Å andra sidan gör väl det också att man anstränger sig mer med jobbet för att verkligen kunna göra som planerat. Och så är det trevligt att få längta lite men jag förstår att du måste ha en stark karaktär för att fixa det månad efter månad.. Hur kommer det sig att du jobbar i Sverige förresten? Har inte riktigt fattat det..

2007-01-11 @ 23:17:29
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Prinsesse Vil Ikke

For å svare deg, har jeg akkurat avsluttet en doktorgrad i Norge, og fikk en forsker/postdoc-jobb gjennom et forskernettverk i Skandinavia.

2007-01-12 @ 09:36:36
URL: http://vilikkes.blogspot.com
Postat av: Ellinor

Prinsesse Vil Ikke: Då förstår jag! Tack.

2007-01-12 @ 22:55:54
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se