Thoughts on hair

Just nu är jag dödligt less på mitt hår! Har inte färgat sedan i november någon gång (vägrar att göra hemma) så utväxten är katastrofal och sist jag klippte mig blev jag ju dessutom inte nöjd. Skulle vilja hitta på något nytt men har noll idéer och inspiration. Trivs ju som brunett men även om det inte är kompakt chokladbrunt - har enstaka slingor för att lätta upp - så känns det ändå lite trist efter ett tag. Vill heller inte lägga i för mycket röda pigment eftersom det försvårar om man skulle vilja ljusa upp det senare. Kommer dock inte göra som förra sommaren - lägga i ljusa slingor i hela håret - eftersom det blev för musaktigt med någon sorts mellanbrun. Så what to do.. ?!

Något jag är riktigt sugen på är hellugg! Vis av erfarenhet (sist 2003) vet jag dock att det inte är min grej. Har man inte rakt hår av naturen utan får jobba för resultatet blir det sådär lagom frissigt och vågigt så fort det är lite fuktigt i luften och dessutom har jag för kort panna. Men det är snyggt - det är det!

Hairhairhair!

---> Riktiga snyggingar i lugg är
Annika, Lova och alter egot Sicilia.

Kommentarer
Postat av: Annie

Ser ju bara dig på lilla fotot upp till höger men det ser ut som du skulle passa perfekt i lugg. Förstår dock om du inte orkar med att fixa håret för mycket... (det gör inte jag heller. Så jag kör hippielooken :D )

Postat av: Ellinor

Annie: Skenet bedrar, mitt ansikte försvinner om jag har hellugg. Största problemet är dock det där att den aldrig förblir rak särskilt länge - oavsett hur mycket jag ansträngt mig med plattång och annat. Så det får vara. Långt hippiesvall är ju fint!

2007-01-27 @ 21:33:00
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Annie

Mitten frisyren är ju smidig och lätt att hålla efter men den understa är lite mer utstickande och fräck kankse? Tror du skulle passa i vilken som av de två :)

2007-01-30 @ 18:37:42
URL: http://www.solovely.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se