Indianbesök ursäktar vad som helst

Seg som sirap de senaste dagarna. Vet inte varför.. inget som hänt (förutom att jag fick ett "Tack för visat intresse men vi har gått vidare med andra kandidater" på det där jobbet jag var på intervju för i måndags men det visste jag ju). Men har noll energi och det sunda livet har fallit de senaste 24 timmarna då jag ätit rätt onyttigt :( Nya tag på måndag! Hur som helst har jag ingen lust att göra någonting inklusive gå ut i det vackra vädret (trots att det blåser halv storm så skiner ju solen!). Och man får väl ha sådana dagar ibland antar jag.. ägnat mig - och ägnar mig - istället åt popkultur! Tar igen serier, bl a Amazing Race Asia och Desperate Housewives, och kikar film (Devil wears Prada - den sista i världen att se den -, Babel, Little Children, The Departed).

Nu kom jag på att jag faktiskt har en ursäkt till att deka ner mig i helgen. Jag ska ha mens.

Ps! Tack för alla kommentarer! Ska svara då jag orkar.

Kommentarer
Postat av: Charlotte

haha, ja kul att ha något å se fram emot i helgen då ^^
Jag
måste bara se Little children, den verkar så himla bra :) Mitt nya nyttiga liv börjar också på måndag. det brukar börja varje måndag. och sluta ungefär måndag kl 15.00
Kram :)

Postat av: Ellinor

Charlotte: Oh ja, jag ser såå fram emot det ;) Little Children var f ö helt ok men kanske ingen 10-poängare. Fast se ändå!

2007-03-18 @ 02:34:02
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: pappa B

Godmorgon damen
Hoppas att denna regniga söndag trots allt skall ha något fint med sig.

2007-03-18 @ 09:16:48
URL: http://www.pappab.webblogg.se
Postat av: Ivana

Indianen ger en rätten att inte bara dega utan att också sätta eld på världen, säga & göra vad man vill, vara hur än man önskar & man ska fortfarande vara älskad! :)

2007-03-18 @ 12:00:21
URL: http://pimpgizmo.blogspot.com
Postat av: Ellinor

PappaB: Godkväll.. blev det för mig! Sovit bort hela dagen såklart :( Men här i Köpenhamn är det sol förstår du! Pilutta..

Ivana: Gud, så bra sagt! Nu är jag som tur är ingen PMS-tjej i någon större grad som tur är, blir bara slö..

2007-03-18 @ 17:58:20
URL: http://nippertippan.webblogg.se
Postat av: Karin

Jag är efter dig - har inte sett "The Devil wears Prada" än. Fast jag har iofs läst boken. Ser fram emot filmen dock, antar att kläderna gör sig bättre på film än i min fantasi...

2007-03-25 @ 13:26:07
URL: http://kalasblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se