Och såhär ligger landet

Tusen tack för alla söta kommentarer på senaste inlägget.

K dök upp igår vid 16-tiden ,och som alltid - inte minst då vi haft problem - så var det som elektricitet mellan oss. Anledningen till allting är ungefär samma som sist. Jag visste att det skulle komma tillbaka och bite me in the rear end. Halvåret som gått sedan det hände har både varit fantastiskt (för vi har mestadels haft det så bra) och fruktansvärt (eftersom min tillit fick sig en smäll och jag stundtals varit som ett barn i behov av försäkringar att allt är bra). Men under tiden antar jag att jag också hunnit vänja mig och inse att det kanske inte ska vara vi i framtiden. Det hade nog varit annorlunda om distansen inte funnits.

Summa summarum så har vi inget förhållande längre. Men vi har en relation. Innebär? Kanske inte så många praktiska förändringar med hänsyn till umgänget mellan oss. Vi kommer fortfarande träffas, åka på ferie tillsammans, han följer med på D:s & E:s bröllop i augusti etc. Men vi vet att vi båda kommer träffa någon annan så småningom och då vi gör det är det över. Jag har inte för avsikt att springa ut på krogen och ragga det första jag gör, men går jag på en dejt så kommer jag berätta det innan. Och vice versa (vilket kommer göra jävligt ont då det inträffar).

there you have it.  F ö så hade vi naturligtvis ett av de bästa sexen någonsin på hotellrummet i går kväll (jag säger bara: Ellinor kan, hon också. Tre gånger i följd. Det där fick du gärna låta bli att läsa, D!).

Kommentarer
Postat av: Linda K

tröstkram när det känns jobbigt!

Postat av: Ellinor

Linda K: Tack! Ja, livet känns inte så alldeles roligt just nu..

2008-04-09 @ 19:11:51
URL: http://nippertippan.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
      Bloggtoppen.se